Skip to main content

Arriba l’estiu i el bon temps. I sortim més i quedem mes. I, perquè no et fas un blanquejament dental? Molts penseu que tindreu sensibilitat dental, que és car, que no es tractament per vosaltres, etc…

Son per molts motius que les dents s’enfosqueixen: l’edat, factors genètics, consum de begudes i aliments colorants (te, cafè, vi negre,…), el tabac, la mala higiene oral, alguns medicaments (pastes i col·lutoris dentals amb Clorhexidina, tetraciclines…), etc…

Tipus de blanquejament dental:

  • Blanquejament ambulatori o domiciliari:
    Aquest blanquejament es realitza a casa amb les explicacions del odontòleg, la concentració d’ agent blanquejant es menor. Es realitzen unes fèrules a mida del pacient. Abans es recomanable fer revisió dental i higiene bucodental.
  • Blanquejament clínic:
    Aquest es realitza a clínica, la concentració d’agent blanquejant es mes elevada pot ser activat per llum. Abans és necessari fer higiene bucodental per retirar placa i taques de les dents. És un tractament molt eficaç.

A Clínica Dental Tomás, utilitzem la marca Phillips Zoom!, perquè la seva formula proporciona 3 agents dessensibilitzats que ajuda a no tenir sensibilitat durant el tractament de blanquejament. Et recomanem una visita prèvia per descartar patologies i aconsellar-te en el millor tipus de blanquejament dental per a tu.

El blanquejament dental és un dels tractaments estètics més populars, per aconseguir un somriure natural, blanc, bonic i sa.

Us esperem!!!